Mamma och pappa med litet barn på axlarna går över vägen

Kurs för dig som är förälder till barn med typ 1-diabetes

Sista anmälningsdatum:

Nu finns en kurs för dig som har  barn eller en tonåring som har diabetes. Under kursen kan du/ni dela tankar och känslor med andra deltagare och som befinner sig i en liknande situation. Genom professionell vägledning får ni konkreta tips och hittar stöd hos varandra. Det har visat sig göra stor skillnad!

Vill du få verktyg att hantera stress och oro? Hur får jag ihop livspusslet? Hur kan jag informera och ”lämna över ansvaret” till någon annan på ett tryggt sätt? Är jag ensam om att ha de här erfarenheterna, tankarna och känslorna?
Känner du igen dig i dessa funderingar, då är den här kursen för dig!

Vi träffas fyra gånger för att tillsammans lyssna till andras erfarenheter, få nya perspektiv och få med dig användbara verktyg. Varje träff har ett tema.

Följande datum för kursen är: Torsdagarna 6,13, 20 och 27 oktober.

Läs artikel om kursen och Liselott Adjsö

Tidigare kursdeltagare säger:
”Den förståelse, bekräftelse och känsla av gemenskap jag tar med mig efter bara sex träffar är beskrivligt värdefull!  Jag är en tryggare diabetesförälder. Dessutom har jag fått nya fantastiska vänner.”

”Du tänker att du inte orkar gå en kurs och att du är less på DIABETES. Men det är precis därför du ska gå. Du får ork och ny energi!”

Papporna Anders och Håkan är helnöjda med kursen

Tid: kl. 17:30 – 19:30

Plats:  SSDFs kansli Upplandsgatan 3, Stockholm

Ledare: Liselott Adsjö, KBT-terapeut och Par-och familjeterapeut på Talking Wellness

Kostnad: medlem 300 kr, icke medlem 600 kr

Anmäl dig till aktiviteten här!