Utbildningar flyttas fram

Med anledning av coronaviruset kommer Storstockholms Diabetesförening inte hålla några aktiviteter en månad framöver. Vi återkommer så fort vi har ny information om när aktiviteter kan starta igen.

 

Utveckla din kompetens! Vi är stolta över att presentera en stor bredd i vårt kursutbud med flera spännande nyheter och en del uppskattade favoriter. Är man medlem i diabetesföreningen får man dessutom en kurs gratis, missa inte det!

På uppdrag av Region Stockholm erbjuder Storstockholms Diabetesförening egenvårdsutbildningar om diabetes. Våra kurser leds av läkare, diabetessjuksköterskor, dietister och samtalscoacher.
Vem kan gå en kurs hos oss? Alla som har diabetes eller är anhörig till någon som har diabetes som vill få ökad kunskap eller träffa andra med diabetes.
 

Nedan ser du aktuella kurser

Det är inget måste att betala kursen via Paypal. Vill du hellre ha ett inbetalningskort får du det i samband med kursstart. Vill du utnyttja erbjudandet om att gå en gratis minikurs kan du uppge det under "meddelande" vid anmälan genom formuläret.

Välkommen!