Medlemserbjudanden

Förutom tillgång till våra aktiviteter, våra nyhetsbrev samt medlemstidningen har vi även flera exklusiva förmåner till våra medlemmar.

Är du osäker på om du redan är medlem? Kontakta medlem@ssdf.nu

Har du flyttat, fått ny adress? Bytt telefonnummer eller e-postadress? Hjälp oss hålla vårt medlemsregister aktuellt, så att du inte missar information från föreningen. Ändringar anmäler du också till medlem@ssdf.nu

Footmender fotkräm

Nya medlemmar i Storstockholms Diabetesförening kan gratis beställa fotkrämen Footmender All in One Diabetic 150ml gratis (värde 389:-). Information om detta hittar du i ditt välkomstbrev.

Detta erbjudande är endast tillgängligt för helt nya medlemmar eller de som inte varit medlem de två senaste åren. Erbjudandet gäller inte familjemedlemmar eller företagsmedlemmar.

Footmender All in one diabetic fotkräm

Personer som lever med diabetes kan av olika anledningar vara i behov av extra tandvård. Problematiken ligger bland annat i att diabetes som är svår att reglera i allra värsta fall kan vara en orsak till tandlossning. Med tanke på det försämrade immunförsvar många diabetiker har ökar också det risken. För att reglera blodsockernivån kan små regelbundna mellanmål behövas och genom att småäta får tänderna inte vila, vilket ökar risken för att drabbas av karies. Ett bra tips för att förhindra problem är att gå på regelbundna besök hos tandhygienisten.

Som medlem i Storstockholms diabetesförening får du 15% på din behandling hos Aqua Dental i Stockholm. Uppge SSDF22 vid bokning för att ta del av erbjudandet. 

Närbild ung kvinna hos tandläkaren
Porträtt Liselott Adsjö

Som medlem i SSDF bokar du 3 samtal (terapi/coachning) och betalar endast för 2! Storstockholms Diabetesförening samarbetar med Liselott Adsjö på Talkingwellness som erbjuder samtal, terapi och coaching. Du kan välja att träffa Liselotte själv, med en eventuell partner eller som hel familj. Du väljer det som kan passa dig!

Vill du boka ett inledande paket om tre tillfällen kontaktar du enkelt Liselott på 073-733 57 56 eller mailar henne på liselott@talkingwellness.se, ange att du är medlem i SSDF vid bokning. Du hittar mer information på hennes hemsida Talking Wellness.