Tidningen Leva med Diabetes

Storstockholms Diabetesförenings medlemstidning heter Leva med diabetes. Tidningen är för dig som lever med diabetes och för alla andra som är intresserade av diabetes. 

Fem gånger per år ger den inspiration och kunskap som gör det lättare för dig att leva ett bra liv med diabetes. Tidningen tar upp vård och behandling vid diabetes typ 1, diabetes typ 2 och andra typer av diabetes. Aktuell forskning, nyheter om diabetes, komplikationer till diabetes mellitus. Matrecept och reportage om andra diabetikers erfarenheter, är andra stående inslag i Leva med diabetes.

Alla medlemmar i SSDF får hem tidningen i brevlådan helt gratis. Är du inte medlem än?

Tipsa redaktionen om du har förslag på innehåll!

Mejla red@ssdf.nu om du har önskemål om reportage, inslag eller liknande. Leva med diabetes kommer ut 5 gånger per år, upplagan är 8 000 och utges av Storstockholms Diabetesförening, SSDF.

Ansvarig utgivare är ordförande Emma Henriksson: ordforande@ssdf.nu. Konsultbyrån Tidningsmakarna står för produktionen, redaktör är Bruno Lundgren b.lundgren@tidningsmakarna.se.

Tidningen ingår också om du är medlem i DiOS eller annan förening ansluten till DiOS. Du kan också prenumerera utan att bli medlem, det kostar 380 kronor per år. Betala via Paypal.

Vill du annonsera i Leva med diabetes?

Kul, du hittar mer information här.

Flera nummer av tidningen Leva med Diabetes