Tidningen Leva med Diabetes

Leva med diabetes är tidningen för dig som har diabetes och för alla andra som är intresserade av diabetes.

Fem gånger per år ger den inspiration och kunskap som gör det lättare för dig att leva ett bra liv med diabetes. Mat, motion, forskning, egenvård och andra diabetikers erfarenheter är tidningens ingredienser.

Alla medlemmar i SSDF får hem tidningen i brevlådan helt gratis. Är du inte medlem än?

Tipsa redaktionen om du har förslag på innehåll!

Mejla red@ssdf.nu om du har önskemål om reportage, inslag eller liknande. Leva med diabetes kommer ut 5 gånger per år, upplagan är 8 000 och utges av Storstockholms Diabetesförening, SSDF.

Ansvarig utgivare är ordförande Anders Ekholm: ordforande@ssdf.nu. Konsultbyrån Tidningsmakarna står för produktionen, redaktör är Bruno Lundgren b.lundgren@tidningsmakarna.se.

Tidningen ingår också om du är medlem i DiOS eller annan förening ansluten till DiOS. Du kan också prenumerera utan att bli medlem, det kostar 380 kronor per år. Betala via Paypal.

Vill du annonsera i Leva med diabetes?

Kul, du hittar mer information här.

Flera nummer av tidningen Leva med Diabetes