Medlemserbjudanden

15% hos Tandläkare - Aqua Dental i Stockholm

Rabatt hos tandläkare

Personer som lever med diabetes kan av olika anledningar vara i behov av extra tandvård. Problematiken ligger bland annat i att diabetes som är svår att reglera i allra värsta fall kan vara en orsak till tandlossning. Med tanke på det försämrade immunförsvar många diabetiker har ökar också det risken. För att reglera blodsockernivån kan små regelbundna mellanmål behövas och genom att småäta får tänderna inte vila, vilket ökar risken för att drabbas av karies.

Det finns dock ingen anledning till att känna oro, det finns flera saker du kan göra för att förhindra att ovan nämnda problem sker. Det allra viktigaste är att gå på regelbundna besök hos tandhygienisten.
Som medlem i Storstockholms diabetesförening får du nu 15% på din behandling hos Aqua Dental i Stockholm.

Aqua Dental arbetar för att göra den kvalitativa tandvården tillgänglig för alla. På åtta kliniker i Stockholm och två i Göteborg arbetar erfarna tandläkare. En tredjedel av medarbetarna är verksamma inom specialistverksamhet. Dessutom har alla tandläkare kunskap om vad diabetes kan göra med tänderna och hjälper dig gärna med dina behandlingar. Hit kan du komma för att träffa bland annat kirurger och specialisttandläkare inom tandlossning samt tandimplantat, men också för en vanlig basundersökning och för att träffa en tandhygienist. Med gedigna öppettider och korta väntetider erbjuds patienterna tillgänglig och kvalitativ tandvård. 

Uppge SSDF19 vid bokning för att ta del av erbjudandet. 

Coaching

Porträtt Liselott Adsjö
Liselott Adsjö

Som medlem i SSDF bokar du 3 samtal (terapi/coachning) och betalar endast för 2! Storstockholms Diabetesförening samarbetar med Liselott Adsjö på Talkingwellness som erbjuder samtal, terapi och coaching. Genom detta samarbete har du som medlem i föreningen rabatt och får tre samtal men betalar endast för två. Du kan välja att träffa Liselotte själv, med en eventuell partner eller som hel familj. Du väljer det som kan passa dig!

Vill du boka ett inledande paket om tre tillfällen kontaktar du enkelt Liselott på 073-733 57 56 eller mailar henne på liselott@talkingwellness.se, ange att du är medlem i SSDF vid bokning.
Du hittar mer information på hennes hemsida www.talkingwellness.se

Fotkräm

Nya medlemmar i Storstockholms Diabetesförening kan beställa fotkrämen Footmender All in One Diabetic 150ml gratis (värde 389:-) Information om detta hittar du i ditt välkomstbrev.

Förpackningar Footmender All in One Diabetic fotspray
Footmender All in One Diabetic fotspray

Uppdaterad den 31 mars 2020