Närbild på tandläkarens händer, redskap och patientens ansikte

Medlemserbjudanden

15% hos Tandläkare - Aqua Dental i Stockholm

Personer som lever med diabetes kan av olika anledningar vara i behov av extra tandvård. Problematiken ligger bland annat i att diabetes som är svår att reglera i allra värsta fall kan vara en orsak till tandlossning. Med tanke på det försämrade immunförsvar många diabetiker har ökar också det risken. För att reglera blodsockernivån kan små regelbundna mellanmål behövas och genom att småäta får tänderna inte vila, vilket ökar risken för att drabbas av karies.

Det finns dock ingen anledning till att känna oro, det finns flera saker du kan göra för att förhindra att ovan nämnda problem sker. Det allra viktigaste är att gå på regelbundna besök hos tandhygienisten.
Som medlem i Storstockholms diabetesförening får du nu 15% på din behandling hos Aqua Dental i Stockholm.

Aqua Dental arbetar för att göra den kvalitativa tandvården tillgänglig för alla. På åtta kliniker i Stockholm och två i Göteborg arbetar erfarna tandläkare. En tredjedel av medarbetarna är verksamma inom specialistverksamhet. Dessutom har alla tandläkare kunskap om vad diabetes kan göra med tänderna och hjälper dig gärna med dina behandlingar. Hit kan du komma för att träffa bland annat kirurger och specialisttandläkare inom tandlossning samt tandimplantat, men också för en vanlig basundersökning och för att träffa en tandhygienist. Med gedigna öppettider och korta väntetider erbjuds patienterna tillgänglig och kvalitativ tandvård. 

Uppge SSDF19 vid bokning för att ta del av erbjudandet.
 
Erbjudandet gäller nya patienter 
 

Uppdaterad den 16 januari 2020