megafon och epost

Sagt & Gjort: ny information från Diabetesföreningen!

fredag, 4 oktober, 2019

Som ett komplement till vårt vanliga nyhetsbrev startar vi nu med ett nytt brev som innehåller ett axplock av vårt arbete för att förbättra situationen för alla som lever med diabetes.

Vi fortsätter såklart att skicka ut det vanliga nyhetsbrevet som framförallt lyfter fram forskningsnyheter, tips och annat matnyttigt. Det är ett sätt för oss att sprida nyheter och ge god information och service till er medlemmar och andra intresserade. Men vi vill berätta mer om vad vi i arbetar med och det är viktigt för oss att vara transparanta och tydligt visa vad vi gör, vilka ställningstaganden vi tar, kampanjer vi genomför.

Vi använder oftast vår hemsida, vår tidning, medlemsutskick och sociala medier till det. Men vi vill förbättra informationen och kommunikationen med er medlemmar. I detta nya digitala brev kommer vi att lyfta ett antal områden som vi tror kan vara intressanta. Detta är som sagt ett första brev. Tycker ni att det saknas något eller vill komma med inspel om vad vi ska ta upp kontakta oss på info@ssdf.nu eller ring 08-654 00 40.

Här kan du läsa senaste Sagt & Gjort!