Engångsmugg med tre gula klisterlappar på med texten Join our team

Vi söker en kreativ marknadskommunikatör

torsdag, 14 november, 2019

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av marknadsföring och PR. Du behärskar digital kommunikation, sociala medier och varumärkesarbete samt har erfarenhet från utvecklingsarbete. God kännedom om ideell och idéburen sektor är meriterande. Du är van att arbeta strategiskt mot mätbara mål samtidigt som du är kreativ och nytänkande.

Som person är du prestigelös, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är engagerad, skicklig på att arbeta självständigt och levererar i tid.

Storstockholms Diabetesförening är en ideell intresseorganisation för personer med diabetes och deras närstående. Vi sprider kunskap om diabetes, driver på utvecklingen inom diabetesvården, lyfter fram personcentrerad vård och är ett stöd för alla med diabetes och deras anhöriga.

Just nu startar föreningen en satsning med fokus på medlemsvärvning, samarbeten och ökad digital närvaro. Syftet är att fler av Stockholms närmare 100 000 personer med diabetes samt deras närstående ska få tillgång till utbildning, ökad kunskap samt en individanpassad vård. För att göra det möjligt behöver fler känna till Storstockholms Diabetesförening och bli medlemmar.

Arbetsuppgifter

Strategisk medlemsvärvning och medlemskommunikation i lämpliga kanaler
Digital marknadskommunikation, kampanjer och events
Utveckla olika former av medlemskap och samarbeten
Stärka föreningens digitala närvaro
Delta på föreningens aktiviteter såsom föreläsningar, medlemsträffar med mera

Välkommen till vårt team!

Föreningens kansli ligger centralt beläget i Stockholm. Arbetsuppgifterna är varierande där samarbete och arbetsglädje står i fokus. Visst arbete på kvällstid förekommer.

Tjänsten

Tidsbegränsad anställning 12 månader med eventuell förlängning.Omfattning, 100% med möjlighet till deltid. Föreningen har kollektivavtal.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och CV till info@ssdf.nu senast 16/12. För frågor om tjänsten vänligen kontakta kanslichef Veronika Lindberg, veronika@ssdf.nu

 

Hämta hem annonsen här